Grandprix-ranglisten til sæson 2017-18 

Saturday, May 13, 2017 6:51:50 PM

 Sæsonen 2016-17 er ved at være slut for de fleste, men BSF og klubberne er allerede nu i gang med at planlægge sæson 2017-18.

BSF lægger op til en turneringsplan, som ligner den foregående. Det vil vil sige 5 grandprixrunder i single og 3 turneringsdage med doubler/mixdoubler.

1. august træder ny rangliste i kraft og halvdelen af spillerne rykker op i ældre årgang. Kort fortalt, så rykker spilleren en række ned ved skift til ældre årgang. Dog er enkelte undtagelser. Reglerne for oprykning kan læses her

Rangliste til sæson 2017-18

Hvis der er spørgsmål til den nye rangliste eller der skulle være fejl, så henvend jer i første omgang til egen klub, som så kan sende spørgsmål videre til BSF, hvis de ikke selv kan svare.

Ranglisten bruges til at holde styr på aldersfordelingen af spillerne og til at inddele hver årgang i 4 rækker efter styrke.
Formålet med at have den, er at vi kan lave turneringer, hvor den enkelte spiller grupperes sammen med spillere i samme alder og styrke.
Spillerne rykker op efterhånden som de udvikler sig og vinder turneringer i løbet af sæsonen.

Hvis man før sæsonstart synes man er forkert placeret på ranglisten, bør man rette henvendelse enten til klubbens træner eller direkte til nedenstående.

/me