Liðkapping 2011-12

Holdturneringen for ungdom til sæson 2011-12 er blandt andet lavet med det formål at skabe mere socialt sammenhold imellem spillerne fra hver klub og samtidig give mulighed for at spille double.

BSF har siden sidste sæson lavet lidt om på turneringsform og regler for, hvordan holdene må sammensættes og ændres.

Damedouble er udgået. Det ville være ønskeligt, hvis vi også kunne have haft damedouble med i programmet, men vi må sande at der ikke er nok piger til denne kategori.

Reglerne for udskiftning af spillere på holdene er lempet, i erkendelse af at det er svært at fastholde de samme spillere til 5 turneringsrunder.
BSF forventer af klubberne, at ændringerne på holdene ikke sker for at spekulere i resultater, men kun sker for at fylde pladserne ud, så så mange spillere som mulig kan deltage og alle turneringens kampe kan spilles hver gang.

Holdturnering for voksne spilles ikke i denne sæson. I stedet har BSF som forsøg lavet en "doubleturnering med X-makker".
Konceptet er at spillerene melder til enkeltvis, hvorefter makkerpar sættes sammen ved lodtrækning.
Der vindes point alt efter placering og efter hvor mange par er med (pointreglerne for Vaksin-A). Den spiller som har flest point ved sæsonafslutning bliver så kåret som mester.
U-19 og voksne kan deltage.