North Atlantic Camp 2017 - Giljanes 

Sunday, August 13, 2017 9:27:41 AM

I dagene 7. til 13. august afholdtes North Atlantic Camp på Giljanes. 

 

Lige siden 2009, hvor vi tog initiativet til North Atlantic Camp, har træningslejren været afholdt i den Nordatlantiske region – enten i Island, på Grønland eller her på Færøerne. Dette års udgave af North Atlantic Camp for spillere fra U13 til U17, der bliver støttet af Badminton Europe, blev afholdt i Sandavágur i dagene 7.-13. august.

24 spillere og 8 trænere fra Island, Grønland og Færøerne deltog i træningslejren. Træningslejren bestod af 4 dage med træning, hver dag med en formiddagstræning på 2½ time og en eftermiddagstræning også på 2½ time. Én eftermiddagtræning var dog erstattet af en holdkamp. Hver dag var der også to samlinger for trænerne. Én dag blev også brugt til en udflugt og endelig blev der arrangeret en turnering, North Atlantic Cup, den sidste dag.

Fra Færøerne deltog ni spillere, da en grønlandsk spiller blev skadet tidligt i forløbet, og to trænere. Spillerne var Aron Kennson, Mia Thorkildshøj, Sanna Thorkildshøj, Bjarnhild í Buð Justinussen, Ingibjørg Müller, Tórur Paulason, Kristian Matras Simonsen, Jónas Vágsheyg og Àrant á Myrini. Trænerne var Ken Bærentsen og Erik Engelbrecht Thomsen.

Endnu engang var træningslejren en succes – da der blev taget hånd om rammerne omkring træningslejren på bedste vis af MBF og da den meget erfarne hovedtræner fra Portugal, Jorge Pitarma, ledte træningslejren på en engageret, åben og positiv facon.

Ifølge Jorge, kunne han med tilfredshed se at de 24 spillere og 8 trænere var indstillet på at arbejde hårdt og gerne ville lære mere om teknik, taktik og fysisk træning.

 

Se hvad BE skriver om træningslejeren